Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


David Ronnefalk tar EM-silver i Radiostyrd Bilsport i Italien.
 
Sommar!!!! Det är svårt att få det att gå ihop. Att det redan gått ett år, nu när det åter sjungits ”Den blomstertid nu kommer” och ännu ett sommarlov och semester är i gång med långa dagar av ledighet.
 
Micke Gullqvist har gjort det ingen annan klarat tidigare - att ta hem 150 rundavinster i en och samma klass.
 
Svensk Bilsport har tecknat ett nytt ettårigt samarbetsavtal med arrangörerna av Rally-SM, Motorarrangörerna i Sverige, MAS. Det innebär att Rally-SM 2020 är tryggat, och inom kort kommer mästerskapstävlingarna att presenteras.
 
Vi öppnar upp och förlänger anmälningstiden till Tjejlägret 2019 på Bosön. Än finns det platser kvar så skynda dig in och anmäl dig! Anmälan stänger 27/8.
 
Daniel Nyman kliver in som tf Ordförande i utskottet Arensport Grus tills vidare.
 
Sebastian Eriksson var så nära att vinna VM-tävlingen i Höljes 2014. Då satte ett tekniskt fel stop för segern. Idag var det ingen som kunde hindra Eriksson från vinsten.
 
Du har väl inte missat att anmäla dig till SM. Länken till anmälan hittar du längre ner!
 
Rallycross-VM går i helgen in i sin sjätte omgång och den gör det med deltävlingen i Sverige och Höljes, The Magic Weekend. Förra året var det över 50 000 i publiken och arrangören spår ett nytt rekord. Och det är svenskt i topp i VM-tabellen.
 
Värmen har lagt sig och det är svalare idag. Varför inte passa på att se SRL-magasinet från Fällfors. Nästa tävling av SRL körs i Falkenberg andra helgen i juli.
 
SM-veckan i Malmö avslutas idag, men redan nu är det dags för intresseanmälan för vintern 2021 i Borås.
 
Radiostyrd bilsport avslut bilsportens del i SM-veckan i Malmö där det idag kördes om medaljer i klassen 1/8 Electric Offroad. Fjolårets segrare hette Jessica Pålsson. Och det gör även årets segrare då Pålsson försvarade guldet.
 
Det bjöds upp till riktiga fighter när bilsporten klev in i SM-veckan i Malmö med rallysprinten. Och det skulle komma att bli lite slaget om Värmland också då kampen om guldet i 4wd stod mellan Pontus Tidemand och Johan Kristoffersson.
 
SM-veckan vänder hem till där allt började för tio år sedan. Malmö är åter värdstad när SM-veckan i sommar firar tioårsjubileum. Under vecka 26 kommer närmare trettio olika idrotter genomföra SM-tävlingar i Malmö.
 
Svensk Bilsport sörjer idag en av rörelsens tongivande personer. Rallycrossutskottets ordförande Conny Nilsson har lämnat oss.
 
12

fb

 

logga 

 

 

 LBC-logo

  

Engelbrekts Motor 2617643_medium

  

tannre125x125

 HilmerB&T

 Reklamtryck-logo_top

YH.s färg

 Eda El o Hushallsservice

 

 

  

Postadress:
SMK Eda
Box 46
67321 Charlottenberg

Besöksadress:
Hökedalens motorstadion, Hökedalsvägen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 0703620771
E-post: smkeda@telia.com

Se all info