Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Nu är det dags att ansöka till SM-veckan 2020. Sommarveckan 2020 kommer genomföras i Halmstad. Sista dag för ansökan är 15 februari.
 
Emil Bergkvist från Torsåker blev 2018 Juniorvärldsmästare i Rally efter en bra säsong där han vann den avslutande deltävlingen i Turkiet tillsammans med kartläsaren Patrik Barth. Nu är siktet WRC2.
 
Göteborgaren Mattias Adielsson och kartläsaren Andreas Johansson är tillsammans med Svensk Bilsport och deras landslagssatsning klar för det franska teamet SainteLoc Racing.
 
Svenska Bilsportlandslaget bjuder in dig som aktör i branschen till Elit-konventet 2019 för utveckling av Svensk Bilsport på SAAB-arena 26/1-2019 i samband med Bilsportgalan.
 

Formula Nordic

(2019-01-15 08:38)
Informationsmöte om Formula Nordic inför säsongen 2019
 
Svensk Bilsport söker en projektkoordinator till satsningen på ett centralt rekryteringsprojekt för bilsporten. Ansökan senast 31 januari.
 
Kanske har du en licens eller är funktionär. Men du kan även vara en av bilsportens alla stödmedlemmar. Vem du än är så gäller denna information dig som medlem i Svensk Bilsport.
 
Skatteverket inför den 1/1 2019 ny regel gällande redovisning av arbetsgivaravgifter.
 
För att motverka problemet med utlandsregistrerade tävlingsbilar utan giltig försäkring i Sverige har förbundet tillsammans med försäkringsmedlare Söderberg & Partner och Folksam arbetat fram en produkt riktad till utländska tävlingsbilar.
 
Nu är det sista chansen att anmäla sig till årets fest - Bilsportgalan. Lördagen 26 januari 2019. Det är den dagen och kvällen som gäller när bilsportrörelsen ska fira och hedra årets framgångar, både nationellt och internationellt.
 
Ännu ett framgångsrikt och händelserikt år inom bilsporten går mot sitt slut. På SBFPlay har Christian Holmudd summerat året i en årskrönika. Du hittar den på SBFPlay eller genom att klicka in här på Läs mer.
 
Det blir nystart för Formula Nordic 2019 då klassen lägger tillägget STCC bakom sig och satsar på fler tävlingshelger och mer körtid i det som fortsatt blir en SM-klass för juniorer.
 
Med flera mästartitlar på vägen - svensk mästare, juniorvärldsmästare, champion i det asiatiska mästerskapet och mästare i WRC 2 - är det nu dags för det 28-årige värmländske rallyesset Pontus Tidemand att sikta ännu högre.
 
Den nyligen tillträda Ordföranden för Rallycross- Crosskartutskottet, Maria Björk-Svensson, har avsagt sig sitt uppdrag efter en kortare tid på posten. Förbundsstyrelsen ser allvarligt på detta och genomför nu en analys av den uppkomna situationen.
 
Många utlandsregistrerade tävlingsbilar tävlar i Sverige utan giltigt trafikförsäkring vilket kan få stora konsekvenser vid olyckor. Nu finns en försäkringsprodukt framtagen för dessa fordon.
 
12

fb

 

logga 

 

 LBC-logo

  

Engelbrekts Motor 2617643_medium

  

tannre125x125

 HilmerB&T

 Reklamtryck-logo_top

 

YH.s färg

 Eda El o Hushallsservice

 

  

Postadress:
SMK Eda
Box 46
67321 Charlottenberg

Besöksadress:
Hökedalens motorstadion, Hökedalsvägen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 070-362 07 71
E-post: smkeda@telia.com

Se all info