Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Svenskt Mästerskap i Crosskart fortsätter i helgen på Svampabanan i Tomelilla. En bana som faller förarna i smaken, så 133 har anmält sig.
 

Hektisk lördag i Back-SM

(2018-05-23 12:12)
På lördag brakar det loss i Ånnaboda, då Teknis MC inleder SM-säsongen i Backe. Den här gången blir det två tävlingar i en under en och samma dag.
 
 
För den som ännu inte har hunnit anmäla sig till crosskart- och rallytävlingarna i SM-veckan sommar finns fortfarande chansen då anmälan är förlängd, förutom i Rally 2wd.
 
 
Inget kunde stoppa Pontus Tidemands framfart i Portugal - inte ens två punkteringar.
 
Joel Eriksson följde upp fjärdeplatsen från DTM-premiären på Hockenheim med ett nytt poänggivande resultat i säsongens andra deltävling på Lausitzring.
 
Det internationella förbundet, FIA, kommer under dagarna 19-20 maj lyfta fram funktionärerna inom bilsporten.
 
För lite knappt ett år sedan fick Felix Rosenqvist sitt definitiva genombrott i Formel E när han körde hem karriärens första elektriska seger.
 
De två senaste åren har han stått som segrare i det portugisiska VM-rallyts WRC 2-klass och nu satsar Skoda-föraren Pontus Tidemand på att upprepa succén.
 
När Svensk Bilsport arrangerar tjejläger i mitten av juni är det nytt deltagarrekord. 56 tjejer har anmält sig till lägret som kommer innehålla såväl teori som körövningar.
 
Beslut om utländska registrerade fordon som deltar i av Svenska Bilsportförbundet sanktionerad tävling på väg.
 
Hela 160 ekipage kom till start och det fanns inte en centimeter över i depån. Svenskt mästerskap i Crosskart började i strålande väder på Kägleborgsbanan utanför Arboga.
 
Tävlingshelgen i Belgien där den tredje deltävlingen av VM-serien i rallycross avgjordes blev en riktig fullträff för Peugot som hade två bilar på pallen. Snabbast av alla var Sébastien Loeb.
 
Gustav Malja slutade på en poänggivande 15:e plats i sin debut i Porsche Mobil 1 Supercup vid helgens säsongsupptakt på Circuit de Barcelona-Catalunya.
 
12

fb

 

 logga

 

 LBC-logo

  

Engelbrekts Motor 2617643_medium

  

tannre125x125

 HilmerB&T

 Reklamtryck-logo_top

 

YH.s färg

 Eda El o Hushallsservice

  

Postadress:
SMK Eda
Box 46
67321 Charlottenberg

Besöksadress:
Hökedalens motorstadion, Hökedalsvägen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 070-362 07 71
E-post: smkeda@telia.com

Se all info