Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Till helgen körs den fjärde deltävlingen av årets VM-serie i rallycross. Och nu är det dags för anrika Silverstone att ta emot rallycrosseliten. Där det just nu är dubbelt svenskt i topp.
 
Det är ingen rast, ingen ro för Linus Lundqvist och resten av gänget i Euroformula Open just nu. Nä
 
Ett forum för utveckling! En helg proppfylld för att just DU ska få möjligheten att utvecklas. En helg för er tjejer som är brinner för och är intresserade av bilsport. En helg med individen i fokus
 
När EM-serien drar vidare med kommande deltävlingen i Lettland finns både Mattias Adielsson och Elias Lundberg med i startfältet.
 
Här kommer en första förvarning om att det snart är dags att skicka in er ansökan till SM-veckan vinter 2021 i Borås. SM-veckan kommer att genomföras vecka 5, 2021 (1-7/2) och ansökan släpper vi i mitten på juni.
 
Helgen den 24 till 26 maj kommer FIA Volunteers Weekend 2019 att äga rum runt om i världen när FIA sätter fokus på att hylla idrottens viktigaste personer, funktionärerna.
 
Från och med 1 maj har Folksam gjort förbättringar i medlemmars föreningsförsäkring. Föreningsförsäkring Bas som den nu heter är det grundskydd de kostnadsfritt har via RF.
 
Veckans Bilsportnytt med nyheter från såväl, rally, rallycross, crosskart och racing. Samt, ta chansen och vinn biljetter till Monster Jam. Du hittar det på sbfplay.se eller om du klickar in här på Läs mer.
 
Under helgen startade årets säsong av rallycrossens RallyX Nordic. Först ut i kalendern var Höljes. Och när helgen summeras är det Oliver Eriksson som är i topp i tabellen.
 
I höstas gjordes en sammanslagning av sportgrenarna Crosskart och Rallycross och senare även Folkrace, till ett gemensamt utskott, Arenasport Grus. Detta för att hitta fler samarbetspunkter för utveckling och synergier mellan sportgrenarna.
 
Thed Björk hade en bra helg i Zandvoort där helgens WTCR-tävling kördes. Björk lämnade Nederländerna med seger i två av tre heat.
 
Joel Eriksson inkasserade säsongens första pallplats när han tillsammans med teamkamraten Philipp Eng levererade en känslosam dubbelseger på hemmaplan för sitt stall BMW Team RBM vid helgens DTM-tävlingar i Belgien.
 
Till helgen startar årets serie av RallyX Nordic och den nordiska serien i rallycross tar även under året steget över till Lettland och Riga. Men först ut är klassiska Höljes. Och i fältet finns många intressanta namn.
 
Två spännande dagar är att vänta på Västerås Motorstadion i helgen då crosskart har SM-premiär. Totalt är 153 förare anmälda.
 
FIA Volunteers Weekend 2019 kommer att äga rum den 24-26 maj, för att fira de som gör bilsportandet möjligt genom att ge av sin tid för att göra motorsport möjlig runt om i världen. Funktionärerna.
 
12

fb

 

logga 

 

 LBC-logo

  

Engelbrekts Motor 2617643_medium

  

tannre125x125

 HilmerB&T

 Reklamtryck-logo_top

 

YH.s färg

 Eda El o Hushallsservice

 

  

Postadress:
SMK Eda
Box 46
67321 Charlottenberg

Besöksadress:
Hökedalens motorstadion, Hökedalsvägen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 0703620771
E-post: smkeda@telia.com

Se all info