Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Anmälan stänger den 25 april. Premiären är om mindre än en månad på anrika Höljesbanan. Svensk Bilsport förbereder sig för en historisk satsning på SM i Rallycross med stora högkvalitativa TV-produktioner från samtliga tävlingar. 
 
Linus Lundqvist fick en drömstart på säsongen i Indy Lights när han omedelbart slog till med både pole position och seger vid helgens premiär på Barber Motorsports Park i Alabama, USA.
 
Riksidrottsförbundet arbetar löpande med att kartlägga idrottens utmaningar kopplade till corona. Nu behöver vi er hjälp! I vår nya enkät kan ni beskriva er förenings vardag och verklighet genom krisen.
 
Svensk Bilsports Förbundsmöte röstade med stark majoritet kvar Roger Engström som ordförande och valde in de nya förslagen till styrelsen.
 
Dino Beganovic står redo att ta sig an en av motorsportens just nu absolut hetaste juniorracingserier när Formula Regional European Championship sparkar igång på Imola-banan i Italien – som supportklass till Formel 1 – nu till helgen.
 
Nu på söndag den 18 april håller Svenska Bilsportförbundet sitt årliga Förbundsmöte. Du kan följa det live på SBFplay.se. Klicka in på Läs mer för att se sändningen.
 
Första deltävlingen av årets SM i virtuellt rally kördes i helgen och det blev favoritseger direkt.
 
I slutet av förra veckan kom regeringen med besked om ytterligare stöd till idrotten på 1 miljard kronor. Med anledning av detta gör RF vissa förändringar kring kompensationsstödet.
 
Efter en gedigen utredning är alla inblandade parter överens om att Rally Sweden 2022 genomförs med Umeå som ny värdstad.  
 
Alfred Nilsson kommer under 2021 att ta ett avgörande steg mot den absoluta toppen i GT racing.
 
Svensk Bilsport har tecknat tre nya huvudsponsorskap med Teng Tools, L.Brador och Skydda.
 
Förbundsstyrelsen beslutade ikväll den 6/4 2021 om tävlingar som planeras genomföras i annat distrikt.
 
Till helgen startar SM i virtuellt rally där Svenska Spel och Riksidrottsförbundets gemensamma satsning Tillsammans för fler i rörelse, eller bakom ratten som begreppet är inom bilsport, har klivit in som partner och de kommer även dela ut Hejapri...
 
Söndagen den 18 april håller Svensk Bilsport sitt Förbundsmöte. Fyra nya namn finns presenterade av valberedningen.
 

Nu slutar Annika

(2021-04-02 06:00)
Efter nästan 14 år i Svensk Bilsports tjänst har vi nu tackat av Annika. Digitalt nu. Men vi ser fram mot att göra det live. Stort tack för allt, Annika.
 
12

fb

 

logga 

 

 

 

 LBC-logo

  

Engelbrekts Motor 2617643_medium

  

tannre125x125

 HilmerB&T

 Reklamtryck-logo_top

YH.s färg

 Eda El o Hushallsservice

 

 

  

Postadress:
SMK Eda
Box 46
67321 Charlottenberg

Besöksadress:
Hökedalens motorstadion, Hökedalsvägen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 0703620771
E-post: smkeda@telia.com

Se all info