Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Min Stora Dag i Falkenberg

(2021-09-21 06:00)
Samuel Hallengren en än ung man som lider både av Crohns och Alps sjukdom. Båda är autoimmuna sjukdomar och kombinationen är mycket ovanlig då det bara finns en handfull fall registrerade i Sverige.
 
Guld till Tommie Svärd i huvudklassen Xtreme när SM i Crosskart avslutades på Västerås Motorstadion. I 650 cc gick guldet till Noel Eliasson.
 
Linus Lundqvist har säkrat medalj i Indy Lights 2021 och kommer att belönas med ett eftertraktat test i USA:s största formelbilsserie, Indycar, nästa månad.
 
Det tog fram till femte deltävlingen innan den regerande världsmästaren Johan Kristoffersson tog årets första seger.
 
Till helgen körs nästa runda av VM-serien i Rallycross. På schemat i Lettland står dubbla tävlingar. Och på start står tre svenska världsmästare. 
 
Den 16 oktober körs den 16:e årgången av NGK-Masters, eller BDC Masters som den inledningsvis hette. Efter fjolårets inställda tävling är nu arrangörerna redo att på nytt starta upp ett av landets starkaste motorsportevent.
 
Tommie Svärd har toppat huvudklassen Xtreme sedan första metern och har guldläge.
 
När SM Virtuell Racing Formel by Hankook igår startade med den första av fyra deltävlingar var det en av favoriterna till guldet som tog befälet direkt. Carl Jansson vann samtliga tre race.
 
September och en nystart för idrotten. Äntligen släpper landet på restriktionerna. Det känns som en seger och att något lättat från allas våra axlar, nu kan vi panera igen för vår älskade sport!!
 
Ännu ett virtuellt SM står redo att starta. Sedan den 9 september har förarna kvalat. Idag körs första deltävlingen av SM Virtuell Racing Formel by Hankook. Se det live på sbfplay.se
 
Linus Lundqvist tog sig tillbaka upp på Indy Lights-pallen när han beträdde podiet i båda helgens race på Portland International Raceway och samtidigt befäste sin position i mästerskapets topp tre.
 
SM-gulden lever i samtliga klasser. Det står klart nä EC Snapphanerallyt summeras, för det blev en hel del överraskningar.
 
Oliver Solberg och kartläsaren Aaron Johnston fick en bra start när Akropolisrallyt inleddes på torsdagen med prolog i centrala Aten inför storpublik.
 
Indy Lights-säsongen 2021 närmar sig sitt avgörande. Under den närmaste månaden ska årets tre sista deltävlingar klaras av i Indycarseriens främsta matarklass - och insatserna är höga när Linus Lundqvist spänner bågen i medaljfighten.
 
Formula Regional European Championship återvänder till rubrikerna den här helgen efter nästan två månader på sidolinjen – och Dino Beganovic är redo att ge sig tillbaka in i hetluften.
 
12

fb

 

logga 

 

 

 

 LBC-logo

  

Engelbrekts Motor 2617643_medium

  

tannre125x125

 HilmerB&T

 Reklamtryck-logo_top

YH.s färg

 Eda El o Hushallsservice

 

 

  

Postadress:
SMK Eda
Box 46
67321 Charlottenberg

Besöksadress:
Hökedalens motorstadion, Hökedalsvägen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 0703620771
E-post: smkeda@telia.com

Se all info